Συχνές Ερωτήσεις

Δείτε κάποιες συχνές ερωτήσεις που μας έχουν γίνει

Greece web design

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ;


Αν έχετε ήδη μια ιστοσελίδα την οποία θα θέλατε να ανανεώσετε με ένα πιο σύγχρονο και λειτουργικό σχεδιασμό, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε πολλές ιδέες και να αναλάβουμε τον ανασχεδιασμό της με ένα καινούριο (template) μακέτα αλλά διατηρώντας το περιεχόμενο και την δομή της.

Web Development Greece

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ DOMAIN NAME ΠΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ;


Ναι. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το domain με το οποίο έχετε ήδη καταχωρηθεί. Απλά θα πρέπει να κατευθύνετε το domain σας στον server μας, ώστε να έχουμε την ιστοσελίδα σας σε λειτουργία καθώς και να δημιουργήσουμε λογαριασμούς email για την επιχείρηση σας με αυτό το domain.

Greece SEO

ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ;


Παρέχουμε φιλοξενία κορυφαίας ποιότητας σε όλες τις ιστοσελίδες που έχουμε αναπτύξει. Η φιλοξενία που αναλαμβάνουμε γίνεται σε τελευταίας τεχνολογίας, σύγχρονους και αξιόπιστους servers που έχουν 99.9% uptime. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε.

Greece Graphic Design

ΜΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΤΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ ;


Ναι. Η ομάδα μας διαθέτει έμπειρο και πολύ ταλαντούχο σχεδιαστή γραφικών, ο οποίος μπορεί να σχεδιάσει για εσάς ότι λογότυπο θέλετε. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με το τι επιθυμείτε και θα σας ενημερώσουμε άμεσα επί αυτού.

Web design in Greece

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΩΣΤΕ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ GOOGLE ;


Αν η ιστοσελίδα σας δεν έχει καλές θέσεις στην Google για τις λέξεις και φράσεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν, τότε χρειάζεται να κινηθείτε άμεσα και να το διορθώσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας και ο εξειδικευμένος στο SEO συνεργάτης μας, θα αναλάβει την ιστοσελίδα σας και θα σας δώσει μια πλήρη SEO αναφορά και οδηγίες για το τι πρέπει να κάνετε.

Mobile Websites Greece

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ;


Έχοντας μια ιστοσελίδα συμβατή με κινητές συσκευές είναι απολύτως σημαντικό, καθώς ο αριθμός χρηστών που χρησιμοποιεί τέτοιες συσκευές ( smart phones και tablets ) συνεχώς αυξάνεται. Όλες οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι συμβατές με όλους τους τύπους συσκευών ώστε να δουλεύουν σε όλα τα formats.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ζητήσετε την Προσφορά μας

Καλέστε στο 6937 096906, στείλτε μας Email στο info@greeceweb.design
Ή συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook ή Twitter

Web Design Greece
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝΕΛΛΑΔΑ: ΤΗΛ: ( + 30 ) 6937 096906

GAP WEB AGENCY - QUEENS ROAD, NEWBURY BERKSHIRE, UK - ΤΗΛ: ( + 44 ) 2070 606775Copyright © All Rights Reserved